Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ο Αλέξανδρος Ντούγκιν, το υβρεολόγιο και η λογοκρισία του ιστολογίου olympia



Δημοσιεύουμε το παρακάτω e-mail που λάβαμε σήμερα σχετικά με την ανάρτηση του ιστολογίου olympia.gr στις 2.7.14 η οποία χαρακτηρίζει τον Alexander Dugin «εχθρό της Ορθοδοξίας και επικίνδυνο πράκτορα των Τούρκων».

e-mail    4/7/14

Από : Alexander Nevsky

«Το ιστολόγιο olympia.gr δημοσίευσε στις 2 Ιουλίου 2014 ένα κατάπτυστο, υβριστικό κείμενο για τον ρώσο πολιτικό επιστήμονα και φιλόσοφο Αλέξανδρο Ντούγκιν αναπαράγοντας ανάλογου επιπέδου ανάρτηση του ιστολογίου HellasForce.  

Στο κείμενο αυτό δόθηκε απάντηση στην περιοχή των σχολίων στις 3 Ιουλίου 2014 και παρουσιάστηκε  ηλεκτρονικά ως σχόλιο 17 :  
olympia.gr/2014/07/02/ο-πουτιν-τελείωσε-τον-εχθρό-της-ορθοδο/comment-page-1/#comment-1794862   και  με την ένδειξη  «Το σχόλιό σας περιμένει έγκριση».

Η έγκριση αυτή δεν δόθηκε ποτέ. Έτσι το olympia.gr επέλεξε την λογοκρισία ως μέθοδο περιφρούρησης της αυθαιρεσίας των απαξιωτικών αναφορών του στον Ντούγκιν  καλυπτόμενο προφανώς από το γεγονός ότι ο ρώσος φιλόσοφος δεν βρίσκεται στην Ελλάδα ώστε να αντιμετωπίσει με τον προσήκοντα τρόπο όσους λασπολογούν εις βάρος του.

Παρακάτω σας ενημερώνουμε παρουσιάζοντας την σχετική ανάρτηση του olympia.gr και το κομμένο σχόλιο κριτικής στην ανάρτηση αυτή:

1-Το κείμενο του olympia.gr


Ο Πουτιν τελείωσε τον εχθρό της Ορθοδοξίας και επικίνδυνο πράκτορα των Τούρκων.

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουλίου 2, 2014

Παρελθόν πλέον και τυπικά, ο βρώμικος πράκτορας του τουρκικού βαθέως κράτους ο οποίος εκτος απο τις σχέσεις του με την Εργενεκον, προσπαθούσε να επιφέρει ενα ολέθριο χτύπημα στην Ρωσική κοινωνία. Καλλιεργώντας εναν ψευδεπίγραφο εθνικισμό, δίδασκε οτι οι Ρωσοι εκπολιτισθηκαν απο τους… Μογγόλους (!) και οχι το Βυζάντιο! Για να προβάλλει δήθεν συγγένεια του Ρωσικού έθνους με τους Τούρκους και τους γερμανούς.

Είχε προηγηθεί επίθεση των ειδικών δυνάμεων της Ρωσιας σε εκδήλωση της οργάνωσης που ηγείται ο Ντουγκιν. Κάπου εδώ τελειώνει και το παραμύθι της δήθεν “συμμετοχής” του Ντουγκιν στον στενό πυρήνα του Κρεμλινου. Γεγονός που καλλιεργούσαν οχι μόνο γερμανοδουλοι στην Ελλαδα, αλλα και “αριστεροί” αρλεκινοι του τουρκικού επεκτατισμού.

Οχι πως θα πεινάσει οι άνθρωπος. Το μαύρο τουρκικό χρήμα ταΐζει γενιές και γενιές προδοτων.

Το HellasForce είχε αποκαλύψει πρωτο την αλήθεια για τον Ντουγκιν, σε ενα άρθρο που μάλλον ενέτεινε τις εξελίξεις: 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΝΤΕΚΤΑΣ DUGIN !

2-Η κριτική στο παραπάνω κείμενο

Σχόλια

17. Alexander Nevsky είπε

Το σχόλιό σας περιμένει έγκριση
olympia.gr/2014/07/02/ο-πουτιν-τελείωσε-τον-εχθρό-της-ορθοδο/comment-page-1/#comment-1794862  )

Δεν είναι ο Α.Dugin πράκτορας αλλά ο μεγάλος ιδεολογικός εχθρός της Δύσης. Κρίμα που το CFR & το FOREIGN AFFAIRS (Rockefeller family) δεν περίμεναν το κείμενο του Olympia.gr και θεωρούν τον Dugin ως τον πρώτο ιδεολογικό εχθρό των ΗΠΑ: Alexander Dugin and the Philosophy Behind Putin’s Invasion of Crimea. Εδώ: http://www.foreignaffairs.com/articles/141080/anton-barbashin-and-hannah-thoburn/putins-brain

Τώρα που θα διαβάσουν το περισπούδαστο κείμενο σας για τον «προδότη Dugin» είμαι βέβαιος πως θα αναθεωρήσουν … το δικό τους !!

Ας καταλάβουν οι διάφοροι κρετίνοι της γεωπολιτικής πως και ο Λένιν είχε σχέσεις και στήριξε τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ αλλά δεν ήταν πράκτορας των Τούρκων. Ενώ αντικειμενικά πράκτορες των Τούρκων είναι το αδελφάτο όλων των σύγχρονων Νενέκων πολιτικών μας που συμμετέχουν στο κοινοβουλευτικό μεγάλο τσίρκο, συναινώντας διαπληκτιζόμενοι μεταξύ τους στην καθολική αποδόμηση της Ελλάδας.

Η ανάγκες της ευρασιατικής πολιτικής και ο ρεαλισμός που διέπει τη γεωπολιτική στρατηγική και οι αντίστοιχοι ορθοί ή εσφαλμένοι υπολογισμοί μπορούν να εξηγήσουν την επιστολή Dugin στον Denktaş. Όσοι ξέρουν από Θουκυδίδη (και Π.Κονδύλη) καταλαβαίνουν. Οι πολιτικάντηδες υποτακτικοί της Εσπερίας και του ολιγαρχικού συστήματος πατριδοκάπηλοι ή οικουμενιστές απλώς φωνασκούν δημαγωγικά. Την άποψη του Dugin για την Τουρκική πολιτική, την «Εργκένεκον» κλπ, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει περιληπτικά εδώ: http://www.evrazia.org/article/2203

Να σημειωθεί ότι στο Κίνημα Ευρασία συμμετέχει το Εργατικό Κόμμα Τουρκίας (ISCI) του Doğu Perinçek. Ο ίδιος είχε καταδικαστεί ισόβια στην υπόθεση «Εργκένεκον». Δυστυχώς σε αντίθεση με τους Έλληνες δεξιούς και αριστερούς ψευτοπατριώτες ή προδότες αντεθνιστές, στη Τουρκία είναι γνωστό πως όλες οι πολιτικές ομάδες σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό στηρίζουν τα συμφέροντα του τουρκικού εθνικισμού-επεκτατισμού. O Α.Dugin είχε ξεκαθαρίσει πως δεν στηρίζει την «Εργκένεκον» αλλά τον νεο-ευρασιανισμό και έναν αντιαμερικανικό - αντινατοϊκό ευρασιατικό επαναναπροσανατολισμό για την Τουρκία.

Είναι για γέλια η θέση περί «Dugin…εχθρού της Ορθοδοξίας». Αν κάτι μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει το ρώσο γεωπολιτικό φιλόσοφο είναι η έσχατη στράτευση του  μέσα στα πλαίσια της Ρωσικής (Βυζαντινής) Ορθοδοξίας. Η θέση αυτή όπως εξάλλου όλο το κείμενο απευθύνεται σε αδαείς και μη γνώστες των θέσεων συνολικά του Dugin.

Τώρα ο ίδιος ο Πούτιν είναι τελικά ο προδότης και ο νέος Γιέλτσιν, ηγέτης της Πέμπτης φάλαγγας της Δύσης μέσα στη Ρωσία. Αφού αδιαφορεί παντελώς και αφήνει να εξελίσσεται η γενοκτονία από τους ατλαντιστές-νεοναζί του Κιέβου στην Νέα Ρωσία. Για τούτο φρόντισε να καλύψει την εκδίωξη του A.Dugin από το πανεπιστήμιο Lomonosov, συνεργώντας στην εκστρατεία των ρώσων φιλελεύθερων που πυροδότησε ο (φιλόσοφος) ναζί του Κιέβου Sergey Datsyuk.


Για όσους δεν μπορεί να αποτελεί πηγή ενημέρωσης για τον A.Dugin το Olympia.gr  μπορούν να ρίχνουν λοξές ματιές εδώ για το τι λέει ο ίδιος ο A.Dugin:   http://vk.com/duginag

.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: